Verzilverlening berekenen

Verzilverlening Berekenen

 Wees niet bang... geld vergaren is moeilijk maar geld uitgeven is leuk... Geniet er van. 

Breda

Gemeente Breda is een gemeente in de provincie Noord-Brabant en heeft zo'n 180.053 inwoners.

Gemeente Breda is een gemeente in de provincie Noord-Brabant en heeft zo'n 180.053 inwoners. De gemeente heeft een oppervlakte van 83,07 km² waarvan 2,15km² water is. Aangrenzende gemeenten om Breda zijn; Oosterhout, Gilze en Rijen, Alphen-Chaam, Hoogstraten, Zundert, Etten-Leur, Moerdijk en Drimmelen. De gemeente staat vooral bekend om zijn gezelligheid. Er zijn verschillende koeren en barretjes en wordt er natuurlijk ook carnaval gevierd in Breda. Ook kan je in de stad gezellig een dagje winkelen in de winkelstraten van Breda. Tussen het winkelen door zijn er ook historische monumenten en gebouwen te zien in Breda. De Grote of Onze Lieve Vrouwekerk is een belangrijk monument in Breda. Deze kerk staat in het Centrum van Breda aan de Grote Markt, dit is het belangrijkste plein van Breda. De Sint-Joostkapel is te vinden in de winkelstraten van Breda. Dit is de oudste kapel die Breda heeft en is rond 1436 gebouwd. Verder heeft de stad Breda een paar natuurgebieden in zijn omgeving.

Verzilverlening voorwaarden

VerstrekkingDe Svn verstrekt de lening na toewijzing door de gemeente
Minimale lening€ 2.500,-
Maximaal gezamenlijk inkomen€ 30.000,-
Maximale Lening€ 45.000,-
LeeftijdscriteriaDe minimale leeftijd bedraagt 10 jaar voor de wettelijke AOW-leeftijd. Bij twee aanvragers dienen beiden aanvragers aan de leeftijdscriteria te voldoen.Geen maximale leeftijd
LooptijdDe verzilverlening heeft een vast looptijd van 75 jaar. Na 40 jaar zal er geen rente meer bijgeschreven worden op de schuld.
RentepercentageDe rente wordt vastgesteld op het moment van aanvragen bij SVn en is gebaseerd op eem door de SVn vastgestelde rente voor 40 jaar. De rente is gedurende de gehele looptijd vast.
Momenteel is deze rente 1,7%
Betaling van rente en aflossingVoor de verzilverlening wordt maandelijks geen rente en aflossing betaald. De rente wordt jaarlijks bij de schuldrest opgeteld. Aanhet einde van van de looptijd. Bij verkoop van de woning of overlijden van de langstlevende schuldenaar moet de lening afgelost worden.
Vervroegde aflossingExtra aflossen is altijd (boetevrij) mogelijk,maar niet noodzakelijk. Extra aflossingen zullen ertoe leiden dat de totale eindschuld aan het einde van de looptijd lager zal zijn dan in de offerte is berekend.
Kosten
Afsluitkosten€ 475,00
Notariskosten ongeveer€ 500,00
Hypotheekadvies€ 1.195,00
De kosten kunnen wordenmeegefinancierd.
AkteVan de lening wordt een hypothecaire akte opgemaakt
ZekerhedenEr is een Hypothecaire zekerheid
Wat gebeurt er met de lening als de woning wordt verkocht.Op het moment van verkoop van de woning dient de gehele schuldrest van dat moment in een keer afgelost te worden.
Overige voorwaardenIndien van toepassing kan het eigen geld in het bouwkrediet gestort worden Op het moment van verkoop van de aanvragen van de lening bij de gemeente mogen de werkzaamheden nog niet zijn aangevangen.
De Verzilverlening bedraagt niet meer dan 80% van de WOZ waarde of de getaxeerde marktwaarden van het onderpand.
Uitbetaling van de leningDe lening wordt via een bouwkrediet verstrekt.
Olst-Wijhe
Midden-Drenthe
Hilvarenbeek
Hillegom
Hoogeveen
West Maas en Waal
Rijssen-Holten
Best
Opsterland
Assen
Tynaarlo
Lelystad