Verzilverlening berekenen

Verzilverlening Berekenen

 Wees niet bang... geld vergaren is moeilijk maar geld uitgeven is leuk... Geniet er van. 

Gemeenten met verzilverlening

Hier vindt u de lijst van alle gemeenten die de verzilverlening aanbieden.

Hier vindt u de lijst van alle gemeenten die de verzilverlening aanbieden.

Nu zijn er 26 gemeenten

Meppel

Er zijn tegenwoordig volop mogelijkheden om woningen levensloopbestendig te maken, om klaar te zijn voor de toekomst. Zo kunt u ook op hogere leeftijgd zelfstandig blijven wonen.

Nieuwegein

De Verzilverlening is voor het duurzaam en/of levensloopbestendig maken van het huis, zodat u er ook in het geval van ouderdom, een chronische ziekte of handicap kunt blijven wonen.

Roosendaal

Met de Verzilverlening kan de overwaarde van de eigen woning worden gebruikt voor het treffen van maatregelen op het gebied van levensloopbestendigheid, duurzaamheid en veiligheid.

Ridderkerk

De verzilverlening is een hypothecaire lening op basis van de overwaarde van uw huis. Doordat u uw overwaarde gebruikt, veranderen uw maandlasten niet.

Opsterland

Via de gemeente Opsterland kunt u hiervoor geld krijgen in de vorm van een Blijverslening consumptief of een Verzilverlening.

Hilvarenbeek

De Verzilverlening is een hypotheek die is bedoeld voor woningeigenaren met een overwaarde op hun huis. U neemt hiermee een deel van de overwaarde van uw woning op.

Hillegom

De gemeente Hillegom introduceert zowel de Blijverslening als de Verzilverlening. Met beide leningen kunt u tegen gunstige voorwaarden een lening afsluiten om uw woning aan te passen.

Best

Best is een plaats en gemeente in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Kempen.

Assen

Assen is onderdeel van het samenwerkingsverband regio Groningen-Assen.

Breda

Gemeente Breda is een gemeente in de provincie Noord-Brabant en heeft zo'n 180.053 inwoners.

Woensdrecht

De Verzilverlening kan worden betaald uit de overwaarde van uw woning. U kunt deze lening aanvragen vanaf tien jaar voor uw AOW-leeftijd.

Midden-Groningen

In de woonvisie van Midden-Groningen is vastgesteld dat de voorraad particuliere woningen een achterstand heeft.

Hoogeveen

Binnen en buiten de gemeente Hoogeveen zijn verschillende mogelijkheden voor kinderopvang, peuterspeelzalen, basis- en voortgezet onderwijs en vervolgopleidingen.

Ooststellingwerf

De gemeente Ooststellingwerf is gelegen in het zuidoosten van de provincie Fryslân.

Etten-Leur

Etten-Leur is een gemeente en woonplaats in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente telt 43.498 inwoners (31 mei 2018, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 55,90 km² (waarvan 0,61 km² water).

Olst-Wijhe

Olst-Wieje is een gemeente in de Nederlandse provincie Overijssel aan de IJssel tussen Deventer en Zwolle. Op 1 januari 2001 werden de toenmalige gemeenten Wijhe en Olst opgeheven en samengevoegd tot de nieuwe gemeente Olst. Op 26 maart 2002 werd de naam

De Wolden

De Wolden is een gemeente in het zuidwesten van de provincie Drenthe in Nederland.

Tynaarlo

De gemeente Tynaarlo ligt in de provincie Drenthe en telt ruim 33.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 147.70 km2.

Rijssen-Holten

De gemeente Rijssen-Holten ligt in de gemeente Overijssel en telt ruim 38.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 94,38 km². Sinds oktober 2018 biedt de gemeente Rijssen-Holten de verzilverlening aan. De hoogte van de verzilverlening in de gemeente b

Westerwolde

De gemeente Westerwolde ligt om de provincie Gelderland en telt ruim 25.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 280,63km².

West Maas en Waal

Sinds juni 2018 biedt de gemeente Westmaas en Waal de verzilverlening aan.

Lopik

Verzilverlening nu ook in de gemeente Lopik. De gemeente Lopik ligt in de provincie Utrecht en telt ruim 14.000 inwoners met een oppervlakte 79,40 km². De grootste kern in de gemeente Lopik dorp heeft zo’n 5.500 inwoners.

Lelystad

Inwoners van Lelystad kunnen vanaf nu gebruikmaken van twee soorten leningen om de asbest van woningen te kunnen verwijderen en herstellen.

Huizen

Sinds april 2018 beschikbaar in gemeente Huizen, een plek omgeven door bos en heide en prachtig gelegen aan de rand van het Gooimeer.

Midden-Drenthe

Midden-Drenthe is een gemeente ongeveer in het midden van de provincie Drenthe (Nederland).

Wijdemeren

Wijdemeren is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland

De overwaarde van uw woonhuis op te nemen dan kan dit op twee verschillende Manieren

De Wolden
Midden-Drenthe
Huizen
Midden-Groningen
Hilvarenbeek
Breda
Ooststellingwerf
Lelystad
West Maas en Waal
Etten-Leur
Roosendaal
Olst-Wijhe